SmilingDanmark.dk Opret ny eller redigering af Restauranter

For at indtaste nyt eller redigere, skal du logge ind, indtast username og password og click) LogIn.
 
  User Name   Password:
   
    
 forgotten your login code      Change login code
Velkommen:
Hvis du vil ændre i dine kontaktoplysninger

Din kontakt adresse    0   0
Email address   Telefon
 
 
ForNavn EfterNavn
 
     
Adresse   Postal code
 
   
City  Label   Label  
  Label
     
smilingdanmark.dk

Bliv mere synlig online og få flere kunder
Hvis dine potentielle kunder ikke kan finde dig på nettet, går de til din konkurrent.
Du skal altså være til stede både på internettet og i søgemaskinerne ligesom du skal være synlig og til at finde i det forum kvor dine kunder normalt vil søge din virksomhedstype – med andre ord:
At man kan få flere kunder, hvis man bliver mere synlig på nettet, er ikke en påstand – det er ganske enkelt et faktum.
Online synlighed giver flere kunder

Private forbrugere shopper løs på internettet
E-handelen i Danmark stiger stadig, og i 2015 var den samlede e-handel på 58,7 mia. kr. – hvilket var en stigning på 8 % i forhold til 2014 og en samlet stigning på 40 % siden 2012 (Kilde: www.dibs.dk). Der er med andre ord et rigtig stort marked at få en andel af – men det er ikke nemt at sælge noget på nettet, hvis man ligger milevidt bag sine konkurrenter, når det gælder online synlighed.

smilingdanmark.dk

Det gælder også B2B
Selvom din virksomhed ikke er eller har en webshop, betyder det ikke, at du kan læne dig tilbage og lade de andre om at vinde internettet. I B2B-segmentet finder virksomhederne også hinanden på internettet – for selvom netværkssalg stadig er godt, foregår research altså online. Derfor skal din virksomhed både have en god og optimeret hjemmeside, ligesom den skal være synlig og til at finde i det forum hvor dine kunder normalt vil søge din virksomhedstype.

smilingdanmark.dk

Mobilerne løber fra PC’erne
Det er desuden et ganske sikkert faktum, at andelen af surfing af nethandel samt søgning og vidensoplysning foretaget fra mobiltelefoner bliver større og større.

Der er altså ikke nogen grund til at sætte spørgsmålstegn ved værdien af at være synlig og blive fundet på nettet.

Man skal ikke undervurdere betydningen af at have en mobilvenlig hjemmeside og de "Back-links" du kan skaffe fra andre netportaler, med andre ord, SmilingDanmark.dk linker direkte til din egen hjemmeside og du bliver mere synlig på nettet.

Online synlighed har mange facetter
Når man snakker om online synlighed og det at blive fundet på nettet, er det vigtigt at forstå, at her er tale om en all-round indsats. Det vil sige, at der ikke er nogen præcis opskrift på, hvordan man bliver mere synlig på nettet.

 Indsatsen tilrettelægges individuelt fra virksomhed til virksomhed. Det vigtigste er at kende og forstå sin målgruppe, samt vide hvordan de bruger internettet. - Turismen boomer i disse år, og de bruger mobilen til at søge seværdigheder, Restauranter, Hoteller, Campingpladser, B&B, osv. - er du ikke Mobil-venlig, finder de ikke dig, men konkurrenten. SmilingDanmark.dk er SEO og Mobil optimeret

De fleste restauranter benytter i dag et digitalt kassesystem, og har alle internet, og kan modtage Mail i forretningen. - Når din virksomhed, restaurant, B&B osv. er oprettet, får du automatisk adgang til Online Booking, ordrebestilling osv. og der sendes automatisk en mail til dig med den aktuelle online booking/ordre.
Gittes Bed and Breakfast Gilleleje
Helsingør Cityforening

Online synlighed er altså en kombination af søgemaskineoptimering, webdesign og online markedsføring. Alle tre dele er meget vigtigt, og lykkes man ikke med det hele, er man sjældent stærkere end sit svageste led. Hos SmilingDanmark.dk kan du derfor få hjælp til det hele – vi har designet en SEO optimeret skabelon, hvorfra du selv kan oprette din hjemmeside.

Er du HORESTA eller D-R-C medlem, ved du at der nu focuseres meget på de stigende booking fee, som i dag udgør en væsentlig del af Hotel og Restaurations branchens omkostninger.  Brancheforeningen er nu gået sammen med Turisterhvervets Samarbejdsforum (TS) for at sætte yderligere focus på turisterhvervenes indtjening og den stadig større andel der betales til bookingburauer.

Her hos SmilingDanmark kan du oprette din egen hjemmeside med gratis online booking, og derved nedbringe dine bookingomkostninger.

Når du er registreret som bruger/editor, har du samtidig adgang til en hel vifte af turistportaler, og din virksomhed vises på en lang række GLOBALE turistportaler Wold wide.

Vi har lavet skabeloner hvor du kan vælge en der passer til din virksomhed, du skal bare følge anvisningen, udfylde tekstfelterne og indtaste relevante oplysninger Tlf. og Mail til din virksomhed, og du vises på internettet, nationalt og GLOBALT.

Datasikkerhed: Hvis du benytter vores booking system, og kasseapparat kan du konfigurere din helt egen booking terminal med slutafregning til kunden ved afrejse. Til dette skal du nødvendigvis indtaste en række data vedr. din virksomhed. Disse data er strengt fortrolige og gemmes krypteret, - læs om vores fortrolighedspolitik her.

SmilingDanmark.dk er administrator for en række Danske turistportaler, herunder  Smiling-restauranter.dk  -  smiling-hoteller.dk  -   smiling-campingpladser.dk  - SmilingCopenhagen.dk  -  Breakfast-Bed.dk  -  smilinghotels.com  -  Smiling-Campsites.com  og en lang række andre.

DU REDIGERER NU PÅ DANSK  smiling-restauranter.dkSmilingDanmark

Vælg fra menuen til venstre  
Restaurant Name:
0 Zip:   City:
:
Email:
Telefon:
HomePage:
Adress:
*Større by:
Land:
Region:
Område:
*Lat:
*Long:

BEMÆRK! denne indtastningsside er ikke til I-phone men vi anbefaler at du redigerer på en alm PC.
*Husk! - Vi er internationale, skriv derfor altid  +45 foran dit telefonnummer
*I dag bruger mange GPS I-phone, kender du din GPS long. & Lat. så husk at indtaster cordinaterne.

Facilities:   
 
 
Oficial stars
Vælg den kategori der
 passer bedst
Kopier nedenstående Booking kode til din egen hjemmeside. husk at få hele koden med:  Booking
Dine ÅBNINGSTIDER
skriv ikke 'Åbningstider' men bare tiderne
  
Skriv en sælgende tekst  i en linje, max, 150 tegn Skriver en sælgende tekst der får læseren til at vælge netop din restaurant.
Toptekst vises med fed og fremhævet skrift Skriv en toptekst f.eks "Gittes spisested Fåborg Fyn"
 
 
Toppen af din annonce sættes automatisk og vil herefter se sådan ud.
  
Restaurant with Meeting rooms"Meeting rooms
Restaurant with Meeting rooms"Internet
Restaurant with Meeting rooms"Parking
Cafe Olai Helsingør

Niagara Falls Skylone Tower
Niagara Falls  Canada

Niagara Falls Restaurant    

Åbningstider:
Hverdage 07:00 til 23:00
Helligdage 10:00 til 22:00

Det du ser her med grøn skrift, er de tekst-moduler du selv skriver. Her indsætter du selv et tekstmodul der beskriver alle herlighederne ved din restaurant. du kan vælge et top-tekstmodul med panoramafoto eller et top-tekstmodul med højrestillet foto. Læg mærke til at tekstmodulerne tilpasser sig selv i forhold til de fotos der indsættes. 

for sale

Husk når du indtaster tekstmoduler, specielt de første to tekstmoduler, skal være med en tekst der "sælger" din restaurant.  det er en god ide at fremhæve din restaurants navn i begyndelsen af et tekstafsnit feks.

Niagara Falls Restaurant har fire store selskabslokaler som også er velegnet til fest eller konference eller

Bryllup: Niagara Falls Restaurant har fire store selskabslokaler som også er velegnet til bryllup, fest eller konference

Smiley og facebook:  Når du indtaster grundoplysninger for din restaurant, ser du et felt hvor du kan indtaste URL. adressen til din facebook side, og det samme for din Smeylie rapport.

Niagara Falls Restaurant finder du i canada, og vi vil stå på hovedet for dig.
Hvis du vælger at spise på Niagara Falls Restaurant, kan du opleve følgende, blandt mange andre attraktioner i Canada.

Niagara Falls Læs mere om Niragara Falls

for saleBooking Restaurant Niagara Falls Restaurant clik på Book Now og book direkte på Restaurant booking. Efter en god middag på Niagara Falls Restaurant, kan du vælge en af de mange gode Hoteller i Canada

for saleSe bedømmelse Bedømmelse af Niagara Falls Restaurant, Har du ris eller ros til denne Restaurant, Skriv din bedømmelseHotel Bedømmelse

Hvis du har ris eller ros til Niagara Falls Restaurant, vil det være en stor hjælp hvis du skriver din kommentar HER


  0 0