Restaurant Restaurant Søstjernen Vejby  Vejby
Vejby Nordsjælland    Region Hovedstaden
Restauranter Vejby  Restauranter Bordreservering Nordsjælland  
Restaurant Søstjernen Smile 

Restaurant Søstjernen


Rågelejevej 155 3210 Vejby   More info
book room

Read more about Vejby North Sealand.
Behandling af persondata
Ved at gennemføre denne booking giver du samtykke til, at dine personlige oplysninger behandles med henblik på at forbedre kundeoplevelsen.
TakeAwayCateringBørnestolBørnemenu

Restaurant Søstjernen Rågeleje

VELKOMMEN TIL SØSTJERNEN
Restaurant Søstjernen ligger, som en lille gastronomisk perle i Nordsjælland, kun et stenkast fra kysten i Rågeleje. Stemningen er afslappet hyggelig og man mødes af et smil på læben og en dejlig familiær stemning allerede i døren. Gastronomien er en fusion mellem det danske og de latinske køkkener med en spændende snert af orientalske undertoner. Menuen skifter ofte og der er fokus på gode friske råvarer. Vi ønsker at være med til at danne rammerne, sammen med vores gæster, for en skøn aften i det nordsjællandske landskab.

Restaurant Søstjernen Rågeleje
Restaurant Søstjernen Rågeleje

Arrangementer:
Søstjernen Rågeleje afholder i løbet af året en lang række spændende arrangementer. Du kan se dem i menupunktet Arrangementer. Der er også rig mulighed for at reservere restauranten til private arrangementer samt at lade os cater jeres næste fest, event eller frokost. 

Restaurant Søstjernen Rågeleje
Restaurant Søstjernen

Søstjernens berømte skaldyrsaften

Et væld af fisk og skaldyr, sydlandsk inspireret med brug af friske nordiske råvarer, 60-70 forskellige delikate småretter. Serveres udvalgte fredage og lørdage i vinterhalvåret, bordbestilling nødvendig.


Hos Restaurant Søstjernen er kvaliteten i centrum hvad angår såvel interiør som gastronomi. 

Vores gæster bliver mødt med bløde læderstole og ekstra bordplads i dejlige omgivelser. Vi stiller høje krav til vores serviceniveau og arbejder for, at vores gæster befinder sig bedst muligt. Restaurantens prisniveau befinder sig dog stadig på et plan, hvor alle kan være med. Det er vigtigt at pointere, at Restaurant Søstjernen ikke er en café, men en decideret aften- og frokostrestaurant.

Restaurant Søstjernen Vejby finder du i Vejby, og kan tilbyde dig en velbeliggende Restaurant.
Hvis du vælger et ophold på Restaurant Søstjernen Vejby, eller en velfortjent pause på Restaurant Søstjernen Vejby, kan du opleve følgende, blandt mange andre attraktioner i Vejby.

Attraktioner:         Fredensborg Slot        Frederiksborg Slot        Kronborg Slot        Esrum Kloster

Restaurant Søstjernen, clik på Restaurant Søstjernen Vejby og reserver plads direkte på Restaurant Søstjernen hjemmeside. I kort afstand fra Restaurant Søstjernen i Vejby, kan du vælge en af de mange restauranter og spisesteder i Vejby


Telefon:      Restaurant Søstjernen   Homepage: Restaurant Søstjernen

Se bedømmelse Bedømmelse af Restaurant Søstjernen Vejby, Har du ris eller ros til denne Bed and Breakfast, Skriv din bedømmelseHotel Bedømmelse


Page:  1
[1]   2   3   >
North Sealand