Restauranter og Spisesteder Bornholm    Region Hovedstaden
Restauranter Rønne  Restauranter Bordreservering Bornholm  
Radisson SAS Fredensborg Hotel
Radisson SAS Fredensborg Hotel Smile 

Radisson SAS Fredensborg Hotel


Strandvejen 116 3700 Rønne   More info
Telefon: 5690 4444
book room

Read more about Roenne Bornholm.
Behandling af persondata
Ved at gennemføre denne booking giver du samtykke til, at dine personlige oplysninger behandles med henblik på at forbedre kundeoplevelsen.
CateringBørnestolBørnemenu

Radisson SAS Fredensborg Hotel er et 4-stjernet hotel beliggende i et fredet skovområde direkte ud til Østersøen. Alle dobbeltværelser har havudsigt. Bornholm er det perfekte sted at holde ferie og afholde alt fra det lille møde til den store konference. Du planlægger indholdet i ferien eller konferencen - vi lægger rammerne med udgangspunkt i Bornholms enestående natur og kultur. Hotellets restaurant Di 5 Stauerna byder på gastronomi af høj klasse. Den Store Fiskebuffet, som serveres hver torsdag i

Radisson SAS Fredensborg Hotel Rønne finder du i Rønne, og kan tilbyde dig en velbeliggende Restaurant.
Hvis du vælger et ophold på Radisson SAS Fredensborg Hotel Rønne, eller en velfortjent pause på Radisson SAS Fredensborg Hotel Rønne, kan du opleve følgende, blandt mange andre attraktioner i Rønne.

Attraktioner i nærheden:         Hammershus Slotsruin        Bronzealderen og helleristninger        Ertholmene Christiansoe        Lystfiskeri Bornholm

Radisson SAS Fredensborg Hotel, clik på Radisson SAS Fredensborg Hotel Rønne og reserver plads direkte på Radisson SAS Fredensborg Hotel hjemmeside. I kort afstand fra Radisson SAS Fredensborg Hotel i Rønne, kan du vælge en af de mange restauranter og spisesteder i Rønne


Telefon: 5690 4444      Radisson SAS Fredensborg Hotel   Homepage: Radisson SAS Fredensborg Hotel

Se bedømmelse Bedømmelse af Radisson SAS Fredensborg Hotel Rønne, Har du ris eller ros til denne Bed and Breakfast, Skriv din bedømmelseHotel Bedømmelse


Page:  1
[1]   2   >

Hotel Herold HasleHotel Herold Smile Hotel Herold Vestergade 65 3790 Hasle

Hotel Herold er belliggende direkte ned til Hasle Havn. Havne området oser af gamle fisker traditioner og er om sommeren meget besøgt af lystfartøjer.
CateringBørnestolBørnemenu

Restaurant Le Port HasleRestaurant Le Port Smile Restaurant Le Port Vang 81 3790 Hasle

Restaurant Le Port tilbyder et nordisk køkken med fokus på lokale råvarer - havudsigt til Hammershus og solnedgangens sidste stråler??.
CateringBørnestolBørnemenu

Sommer PONY X AllingeSommer PONY X Smile Sommer PONY X Strandvejen 68 3770 Allinge

På SommerPONY kan du forvente samme spændende udvalg af retter og vine,pakket ind i samme glade stemning og gode service, som de er garanter for på Vesterbro i København. Maden er enkel og gennemskuelig, men uden kompromis på kvalitet og smag.
CateringBørnestolBørnemenu

Strandhotellet AllingeStrandhotellet Smile Strandhotellet Strandpromenaden 7 3770 Allinge

Strandhotellet i Sandvig ligger ubeskriveligt dejligt ved nordspidsen af Bornholm få meter fra stranden. Glæd dig til personlig indretning, afslappet atmosfære og god mad i dette ældre nostalgiske badehotel.
CateringBørnestolBørnemenu


Sverres Small Hotel RønneSverres Small Hotel Smile Sverres Small Hotel Snellemark 2 3700 Rønne

Sverres Hotel er et lille sted med 19 hyggelige værelser og en dejlig lukket gårdhave, som gæsterne frit kan benytte. Vi er centralt beliggende mellem færgehavn og centrum (5 min. gang).
CateringBørnestolBørnemenu

Hotel Friheden AllingeHotel Friheden Smile Hotel Friheden Sandkås 3770 Allinge

CateringBørnestolBørnemenu

Strandhotel Abildgård AllingeStrandhotel Abildgård Smile Strandhotel Abildgård Sandkås 3770 Allinge

Hotel Abildgård er et af Bornholms mest populære feriesteder. Det skyldes givetvis kombinationen af den gode beliggenhed i Sandkås tæt ved havet og stranden, dejlige værelser, såvel som at både morgenmad og en dejlig aftenbuffet altid er inkluderet
CateringBørnestolBørnemenu

Hotel Griffen RønneHotel Griffen Smile Hotel Griffen Nordre Kystvej 34 3700 Rønne

Bornholms flotte spahotel med Østersøen i forhaven. Forkæl dig selv med lækre moderne omgivelser, værelser med byudsigt eller havudsigt, suiter, stort spa & wellnessområde,
CateringBørnestolBørnemenu

Badehotel Melsted GudhjemBadehotel Melsted Smile Badehotel Melsted Melstedvej 27 3760 Gudhjem

Melsted Badehotel er et af de særlige steder, hvor stemningen og servicen i sig selv er et argument for at besøge stedet. Det er her, du kan komme og finde absolut ro og blive forkælet med god mad og hjertelig opvartning.
CateringBørnestolBørnemenu

Allinge Badehotel ApS AllingeAllinge Badehotel ApS Smile Allinge Badehotel ApS Løsebækgade 3 3770 Allinge

Allinge Badehotel ligger i den sydlige del af Allinge lige ved havet. Allinge er en gammel købstad bygget omkring havnen. Det er kun få minutters gang til de nærmeste restauranter og butikker.
CateringBørnestolBørnemenu

Page:  1
[1]   2   >
Radisson SAS Fredensborg Hotel 5690 4444  Radisson SAS Fredensborg Hotel Bornholm