Bordbestilling Restaurant Husmanns Vinstue København  København
Restauranter  Stor København    Region Hovedstaden
Restauranter København  Restaurant Husmanns Vinstue Restauranter Spisesteder Stor København  
Restaurant Husmanns Vinstue Smile 

Restaurant Husmanns Vinstue


Larsbjørnsstræde 2 1454 København   More info
Telefon: 33115886
book room

Read more about Copenhagen Greater Copenhagen.
Behandling af persondata
Ved at gennemføre denne booking giver du samtykke til, at dine personlige oplysninger behandles med henblik på at forbedre kundeoplevelsen.
InternetCateringBørnestolBørnemenu

Husmanns Vinstue

Byens mest charmerende frokostrestaurant med sans for kvalitet.

Husmanns Vinstue er en hyggelig kælderrestaurant, som blev grundlagt i de gode gamle dage, nærmere bestemt i 1888. I de 125 år der siden er gået, er det lykkedes at skabe respekt om navnet og vinde ry for at servere god dansk frokost i en hyggelig atmosfære.

Restaurant Husmanns Vinstue Pisserenden

Husmanns Vinstue serverer god dansk frokost, mad og drikkevarer af høj kvalitet i stemningsfulde lokale, hvor gæsten er i centrum og hvor historie og nutid mødes. 

Restaurant Husmanns Vinstue København

Husmanns Vinstue er på en gang en levende frokostrestaurant med sans for kvalitet og en del af det kulørte Københavns historie. 

Husmanns Vinstue har adresse på Larsbjørnsstræde 2 og er en integreret historisk og nutidig aktør i det helt unikke kvarter kendt som Pisserenden.

Husmanns Vinstue er en hyggelig kælderrestaurant, som blev grundlagt i de gode gamle dage, nærmere bestemt i 1888. 

I de 125 år der siden er gået, er det lykkedes at skabe respekt om navnet og vinde ry for at servere god dansk frokost i en hyggelig atmosfære.

Restaurant Husmanns Vinstue København

Lad dig friste og gå på opdagelse i vores mange lækre smørrebrød, eller prøv vores populære og nøje sammensatte menuer – Mandefrokost, Herrefrokost eller 3 retters menu.

Husmanns Vinstue´s smørrebrødsseddel er stor, vi fremhæver specielt, tatar med garniture og æggeblomme, Husmanns sild med rå æggeblomme, ristet røget ål med lun røræg, revelsben med barberquesauce og hjemmelavet rødkål, lun oksebryst med pickles og friskhøvlet peberrod og gå ikke uden om gammel ost med fedt, sky og rom.

Hver uge tilbereder vi mindst to ekstra retter som kan ses på Husmanns tavlen.

Restaurant Husmanns Vinstue København

Selskaber: Uanset anledningen,  privat eller skal der holdes firmafrokost, er det muligt at reservere hele Husmanns Vinstue for en aften. Vi er specialister i selskaber, og holder meget af at kunne give vores gæster en særlig oplevelse.

Husmanns Vinstue´s dygtige piger i køkkenet tilbereder gerne alt fra selskabsmenuer og festmenuer til buffeter, og selvfølgelig er det også muligt at sammensætte en menu ud fra vores daglige menukort.

Husmanns Vinstue kan reserveres for Selskaber fra 25 personer.

Husmanns Vinstue har ligget i Pisserenden i over 120 år. Her er over 30 slags smørrebrød at vælge imellem. Og selvfølgelig er der fedt på bordet. 

Husmanns Vinstue - Larsbjørnsstræde 2 - 1454 København K - Tlf: 33 11 58 86 
1888@husmannsvinstue.dk

Her kan I læse lidt om nogle af de mange seværdigheder og attraktioner i København .

Kyhns gæstehus Helsingør
Husmanns på facebook

Hvad sker der i København.
Læs om events, arrangementer og aktiviteter i København området.

Kyhns gæstehus Helsingør

ÅBNINGSTIDER:
Køkkenet er åbent Hverdage kl. 11.30 – 16.00 Lørdag kl. 12.00 – 16.00 Restauranten er åben Hverdage kl. 11.30 – 18.00 Lørdag kl. 12.00 – 17.00 Lukket Søn- og helligdage Påskelørdag Nytårsaften og nytårsdag Midt november til jul Dagtimer kl. 11.30 – 17.30 Aften kl. 19.00 – 24.00

Send os gerne en mail med netop dine ønsker. Vi svarer selvfølgelig inden for 24 timer.

Restaurant Husmanns Vinstue København finder du i København, og kan tilbyde dig en velbeliggende Restaurant.
Hvis du vælger et ophold på Restaurant Husmanns Vinstue København, eller en velfortjent pause på Restaurant Husmanns Vinstue København, kan du opleve følgende, blandt mange andre attraktioner i København.

Attraktioner i nærheden:         Christiansborg Slot        Amalienborg Slot        H. C. Andersen Eventyrhuset        Operahuset

Restaurant Husmanns Vinstue, clik på Restaurant Husmanns Vinstue København og reserver plads direkte på Restaurant Husmanns Vinstue hjemmeside. I kort afstand fra Restaurant Husmanns Vinstue i København, kan du vælge en af de mange restauranter og spisesteder i København


Telefon: 33115886      Restaurant Husmanns Vinstue   Homepage: Restaurant Husmanns Vinstue

Se bedømmelse Bedømmelse af Restaurant Husmanns Vinstue København, Har du ris eller ros til denne Bed and Breakfast, Skriv din bedømmelseHotel Bedømmelse


Page: 1
[1]   2   3   4   5   >
Page:  1
[1]   2   3   4   5   >
Restaurant Husmanns Vinstue 33115886  Restaurant Husmanns Vinstue