Bordbestilling Take Away One Fifth Houston Houston  Houston
Restauranter Houston  Houston    Texas Gulf Coast
Restaurants Table reservation and dinner booking Houston  Texas Gulf Coast
One Fifth Houston videoOne Fifth Houston Smile 

One Fifth Houston


1658 Westheimer Road 77006 Houston   More info
Telefon: (713) 955-1024  Print Menukort
book room

Read more about Houston Houston.

InternetTake AwayBringCatering

One Fifth Houston

One Fifth Houston blev valgt til Houstons mest romantiske restaurant og ligger i en renoveret kirke fra 1920'erne. De gyldne lofter, håndmalede deco -vægge og bordene med levende lys giver gæsterne en intim flugt fra omverdenen. One Fifth Houston kan prale af tre mødelokaler: to private-The Cloisters med plads til 32 til 40 personer og The Alcove, et smagsrum til 5 til 8 personer og et semi-privat værelse, The Loft, med plads til 20 til 24 personer.

One Fifth Houston  Texas Gulf Coast

Chris Shepherd
Ejer/Executive Chef kok
Midtvesten´s prisvindende kok Chris Shepherd har været med til at ændre den kulinariske scene i Houston siden åbningen af Underbelly i 2012. Han byggede restauranten som støtte til Houston´s -madunivers og dets leverandører ved at købe lokalt og hente inspiration fra befolkningen og kulturen, der lever i byen. Takket være Chris ’vision og passion var Underbelly en medvirkende aarsag for James Beard Award for bedste nye restaurant i Houston

Pull up a chair

One Fifth Houston  Houston

Træk en stol til baren.
Baren er, hvor du får en fantastisk udsigt over ildstedet, Få et nært kig på, hvordan vores pizza tilberedes, og vores salater laves, og få et lille kig bag kulisserne i One Fifth-køkkenet.

Hvis du kan lide en mere interaktiv oplevelse på One Fifth Houston, vil vi sige, at dette er de bedste sæder i huset. Når du reserverer dine pladser, skal du i bemærkninger skrive Raw Bar til din reservation.

The best new restaurants

One Fifth Houston  Houston

One Fifth Houston blev udnævnt til en af de bedste nye restauranter i landet af Bon Appetit og Esquire og blev udnævnt til en af 38 vigtige restauranter i Amerika af Eater. Chris Shepherd blev udnævnt til en af de 10 bedste nye kokke i Amerika af Food & Wine i 2013 og blev derefter tildelt James Beard -prisen 2014 for bedste kok: sydvest.

Eggplant Parmesan

One Fifth Houston  Houston

Aubergine Parmesan
en italiensk klassiker

Hvis du aldrig har prøvet Aubergine Parm før, skal du betragte dette som dit tegn! Sprød aubergine, stor tomatsauce, friske krydderurter og ~ selvfølgelig ~ masser af ost. (Vi er, hvem vi er)

Vi byder dig velkommen på One Fifth Red Sauce Italian! Vi har åbent til middag fra 5-11m.

Open: Lunch: Monday - Friday 11:00am to 2:00pm Dinner: Monday - Thursday 5:30pm to 11:00pm Friday 5:30pm to 12:00am Saturday 5:00pm to  

One Fifth Houston Houston finder du i Houston, og kan tilbyde dig en velbeliggende Restaurant.
Hvis du vælger et ophold på One Fifth Houston Houston, eller en velfortjent pause på One Fifth Houston Houston, kan du opleve følgende, blandt mange andre attraktioner i Houston.

One Fifth Houston, clik på One Fifth Houston Houston og reserver plads direkte på One Fifth Houston hjemmeside. I kort afstand fra One Fifth Houston i Houston, kan du vælge et af de mange Hoteller og overnatninger i Houston


Telefon: (713) 955-1024      One Fifth Houston   Homepage: One Fifth Houston

Se bedømmelse Bedømmelse af One Fifth Houston Houston, Har du ris eller ros til denne Bed and Breakfast, Skriv din bedømmelseHotel Bedømmelse


Page: 1
[1]   >
Restauranter og Spisesteder i Houston
Page:  1
[1]   >